CO JEŠTĚ NABÍZÍME?
Individuální porážka skotu
Porážka na našich jatkách je možná po předchozí domluvě a po stanovení termínu porážky, který musí být samozřejmě koordinován tak, aby byla zajištěna přítomnost dozorujícího veterinárního lékaře, který dohlíží na kvalitu a způsob provedení porážky a je i pro Vás zárukou, že porážka je na našich jatkách vždy provedena dle zákonem stanovených nařízení a odpovídá přísným hygienickým normám. Maso z poraženého kusu následně zkontrolováno a označeno zváženo na digitálním kalibrovaném zařízení. Chlazení probíhá v našich chladících boxech a následující den je možné si maso vyzvednout. Pokud byste měli zájem o umístění masa v chladícím boxu na delší dobu, nechat maso projít procesem zrání - i toto je možné, pokud to umožní aktuální kapacita a vytížení našeho zařízení. Je potřeba již při stanovení termínu porážky toto zmínit, abychom mohli místo v chladícím boxu pro Vaše maso zajistit případně podle toho najít jiný vhodný termín porážky.
Cena za provednou porážku bude vždy individuálně stanovena a obsahuje :
cenu porážky dle hmotnosti kusu-( živé váhy) nebo po porážce- zvážení a zjištění hmotnosti jednotlivých JUT
cenu za likvidaci odpadu ( odběr kůže je potřeba hlásit dopředu )
cenu za provedené veterinární vyšetření bude vyúčtována po odbržení dokladů od Krajské veterinární správy,uhrazený poplatek následně přefakturujeme v plné výši.Kopii vyšetření samožřejmě zašleme, abyste měli na maso doklad o provedené veterinární kontrole
cenu za případné dlouhodobé zrání
Jatka jsou certifikovaná s možností vývozu masa do ostatních států EU
Zvěřina- dodání / lov- individuální nebo společný
DANČÍ 16.8. - 31.12.
JELEN SIKA 01.8. - 15.01.
JELEN EVROPSKÝ 01.8. - 15.01.
SRNČÍ 15.5. - 31.12.
DIVOKÉ PRASE CELOROČNĚ
PO PŘEDCHOZÍM OBJEDNÁNÍ NABÍZÍME DODÁNÍ VŽDY CELÉHO KUSU, NEBO PŘÍPADNĚ 2 1/2
( STAŽENÝ )
Kontakt - obchodní oddělení, objednávky : 605 134 188
Na požádání je možné dodávaný kus rozbourat a jednotlivé části samostatně vakuově zabalit.
Cena za KG takto rozbouraného kusu případně 1/2 je následně individuálně před objednáním upřesněna.
OSOBNÍ ODBĚR PŘÍMO NA FAREMNÍ PORÁŽCE HYRŠOV NEBO VÁM MŮŽEME ZAJISTIT DOPRAVU CHLADÍCÍM VOZEM NA TRASE-
Klatovy-Plzeň-Praha
Kontakt - pro sjednání individuálního nebo společného lovu v našich honitbách :
ING. JOSEF FAUL
TEL : 725 150 176
E.MAIL: FAUJOS@SEZNAM.CZ
Děkujeme za Váš zájem o české vyzrálé hovězí maso. Vaši Balíci
Nebyly nalezeny žádné otázky.